Як повернути товар у шахрайських фірм Києва?

Сьогодні натрапити на шахрайську фірму можна де завгодно. Тому всі знають, як важко буває повернути у них те, що вони отримали нечесним шляхом. Однак, якщо звернутися до професіоналів, то питання, як повернути товар у шахрайських фірм, може бути вирішене грамотно і швидко.

Вирішенням подібних питань займаються фахівці колекторської компанії «Аль-Капоне». З огляду на досвід цієї компанії в рішенні питань різної складності, їм знайомі всі методи роботи шахрайських фірм, їх секрети і принципи. Повернути борг за договором поставки для них не становить особливої складності.

Як правило, шахрайські фірми беруть товар і зобов’язуються через певний час повернути дебіторську заборгованість. При цьому вони беруть товар у кількох постачальників, швидко реалізують його або передають його своїм підставним фірмам. У такій ситуації важливо оперативно зреагувати, швидко подати позов до суду про стягнення товару. Паралельно проводиться арешт майна боржника та корпоративних прав. Це дозволить заблокувати розрахунковий рахунок заборгувалих фірм, на який можуть надходити гроші за реалізований товар. Одночасно може бути ініційовано порушення кримінальної справи за фактом шахрайства або незаконного захоплення чужого майна, стосовно керівника фірми, співробітників або засновників.

Такий комплексний підхід дасть можливість сподіватися на позитивний результат справи. Фахівці колекторської компанії «Аль-Капоне» допоможуть провести цю процедуру швидко і якісно. Вони також можуть проконсультувати по всіх наявних питаннях і оцінити ситуацію. При укладанні договору на надання юридичних послуг колекторською компанією «Аль-Капоне», можна бути впевненим, що професійні співробітники компанії докладуть максимум зусиль в рамках чинного законодавства для позитивного вирішення справи.