Юридичні послуги по стягненню заборгованості

Стягнення боргу — це дуже складна процедура, яка вимагає спеціальних навичок і знань, якими пересічні люди не володіють. Оскільки подібні фінансові суперечки виникають все частіше як між юридичними, так і фізичними особами, дуже затребуваними стали послуги колекторських агентств, які надають юридичні послуги зі стягнення заборгованості в Києві і інших містах.

Колекторська компанія «Аль-Капоне» надає широкий спектр послуг по вирішенню фінансових суперечок, пов’язаних з виникненням боргів. Компанія має штат співробітників, що спеціалізуються в питаннях стягнення заборгованостей, необхідну техніку, яка дозволяє вести повноцінну роботу зі збору інформації про боржників, їх пошуку і інших питань. Крім того, компанія має свої напрацювання в питаннях стягнення заборгованостей різної складності і розмірів. При цьому колектори діють швидко, точно і грамотно, виключно в рамках чинного законодавства. Це дозволяє їм завершувати справи з позитивним результатом.

Колектори компанії поділяють процес на кілька стадій.
На першій — ведеться спостереження за боржником, йому нагадують про прострочену заборгованість.
На другій стадії колектори зустрічаються з боржником, роз’яснюють йому наслідки в разі несплати боргу.
На третій стадії — ведеться підготовка до судового розгляду. Паралельно фахівці ведуть збір інформації про фінансовий стан боржника, його сімейний стан, наявному майні та ін. При цьому колектори ведуть справу на різних стадіях судових розглядів і після винесення вироку, коли справа надходить на виконання в службу судових приставів. Всі ці заходи, реалізовані в комплексі, дозволяють вирішувати фінансові суперечки позитивно на користь стягувача.

Юридичні послуги стягнення заборгованості з будь-якого боржника Києва та області — це наша робота і робимо ми її успішно.

Юридичні послуги по стягненню заборгованості з будь-якого боржника — юр. особи, фіз. особи, робить це все наша команда, повернення боргу.