Юридична допомога при роботі з ДВС

Процедура стягнення боргу має кілька стадій. Спочатку з боржником намагаються налагодити контакт і пояснити йому про наслідки несплати боргу. Якщо цей метод не діє, боржника відвідують вдома або на роботі роблять з ним бесіду про необхідність розплатитися за боргами. Паралельно ведеться збір інформації про боржника, його фінансове становище, сімейний статус і інших зобов’язаннях. Якщо і на цій стадії боржник не проявляє свідомість, тоді приводиться в дію механізм судового розгляду. У разі задоволення судом позову, виноситься судове рішення, які зобов’язує боржника виплатити належну суму на користь стягувача. На цій стадії справа передається в державну виконавчу службу для виконавчого провадження.

Як видно, процес стягнення грошей проходить складно і вимагає спеціальної підготовки. Крім того, він займає багато часу і зажадає терпіння і витримки. Тому багато хто воліє доручити цю справу колекторським агентствам, що спеціалізуються на вирішенні фінансових питань. Колекторська компанія «Аль-Капоне» має велику практику ведення подібних справ, причому багато які з них вирішені на користь стягувача. Компанія має штат професійних працівників, всю необхідну для ведення роботи техніку, а також розробки по стягненню боргів різної складності. Колектори компанії працюють з юридичними і фізичними особами, застосовуючи різні тактики ведення справ. При цьому у них налагоджена взаємодія з правоохоронними органами, що дозволяє відстежувати хід справи на всіх стадіях розгляду.

Юридична допомога при роботі з державними виконавцями в Києві і інших містах дозволяє прискорювати процес стягнення заборгованості в процесі виконавчого провадження, Це дає гарантію позитивного результату справи.