Супровід стягнення боргу після рішення суду

Стягнення боргу — процедура неприємна, складна і трудомістка. Для благополучного завершення цієї процедури, є потреба у професійному підхід і використання ефективних методів стягнення.

Фінансові суперечки між боржниками і стягувачами в різних ситуаціях вирішує колекторська компанія «Аль-Капоне», яка має великий досвід у вирішенні грошових конфліктів. Серед них супровід стягнення боргу після рішення суду в Києві і інших містах. Як правило, колектори намагаються завершити фінансові суперечки, не доводячи їх до суду. Однак, остаточну крапку в нерозв’язних суперечках ставить суд. Правда, винесення судового рішення на користь стягувача ще не гарантує виплату боргу. Деякі боржники примудряються ігнорувати навіть їх. Тому на цій стадії до процесу підключаються судові виконавці. Отримавши судове рішення, вони доставляють його боржникові, якого зобов’язують в певний термін сплатити борг. Однак, як показує практика, деякі боржники ховаються, ховають своє майно і всіляко намагаються уникнути виплати боргу. На цій стадії результат залежить від того, наскільки професійно спрацює державна виконавча служба на стадії виконавчого провадження.

У цей момент дуже до речі доводиться допомогу колекторів, які також зацікавлені у швидкому та ефективному стягнення боргу на користь клієнта. При завантаженості іншими справами, яких у кожного судового виконавця в неймовірній кількості, дуже складно виконувати всі судові рішення. Таке взаємовигідне співробітництво корисно обом сторонам. Тому фахівці колекторської компанії «Аль-Капоне» практикують допомогу і активну взаємодію з судовими приставами. Все це дуже сприяє стягненню боргу на користь постраждалої сторони.