Стягнення дебітерської заборгованості юридичних осіб

Стягнення дебіторської заборгованості з юридичних осіб в Києві швидко з колекторською компанією Київ «Аль-Капоне» надійно, просто, доступно.

Стягнення дебіторської заборгованості через суд найефективніший спосіб повернути дебіторську заборгованість з юридичної особи, якщо керівництво юридичної особи цього не хоче зробити добровільно в досудовому порядку.

Повернення боргів з юридичних осіб має свою специфіку і для швидкoгo повернення проблемної дебіторської заборгованості з юридичних осіб y Києві існує комплекс юридичних дій щодо боржника для досягнення мети швидко з мінімумом витрат.

По-перше, потрібно накласти, арешт корпоративних прав юридичної особи в Києві для забезпечення виконання зобов’язань юридичною особою і не можливості робити будь-які дії по виведенню активів з юридичної особи. Це дуже важливо, якщо сума дебіторської заборгованості велика, наш адвокат по господарських справах зробить все швидко.

По-друге, потрібно зробити арешт майна боржника в Києві та Київській області. Арешт потрібно робити для того, щоб боржник — юридична особа не «перекинув» товар і основні активи своїй дочірній фірмі, тут варіантів багато, треба робити все швидко, потім розбиратися, а то не буде з чого забирати товар, наш адвокат по арбітражним справах зробить все швидко.

По-третє, Стягнення дебіторської заборгованості через суд, подаємо позовну заяву про стягнення дебіторської заборгованості і, якщо у Вас всі документи правильно оформлені, подаємо швидко і отримуємо рішення суду. Якщо документи треба оформляти, наш адвокат по господарських спорах все оформить правильно.

По-четверте, якщо на явне шахрайство, подається заява на порушення кримінальної справи за фактом шахрайства або незаконного заволодіння майном. Добиваємося порушення кримінальної справи і через слідчі дії встановлюємо, куди поділися гроші за товар або сам товар. Це важливий хід, його робити потрібно. Коли загрожує кримінальна відповідальність — шахрай знайде і гроші, і товар.

По-п’яте, за бажанням клієнта робимо:
— Розшук ваших боржників в Києві та Київській області.
— Розшук «кидаловских» фірм і їх директорів в Києві.
— Супровід стягнення боргу після рішення суду в Києві.
— Юридична допомога при роботі з державними виконавцями в Києві.

І тільки запропонований нами комплекс юридично грамотних заходів призведе до швидкого успіху по стягненню дебіторської заборгованості з юридичної особи в Києві та Київській області, якщо всього запропонованого не робити, а «пустити на самоплив» — боржник юридична особа залишить Вас і без грошей і без товару, виведе активи «перекине весь товар» Ваш або інших осіб, так що брати з боржника не буде що. Так що потрібно діяти швидко і рішуче, тоді буде успіх, не хочете, це Ваше питання, але потім буде пізно.

Телефонуйте нам і наш адвокат по господарських спорах проконсультує Вас по телефону, що потрібно робити і чого не робити.

Задайте питання нашої колекторської компанії «Аль-Капоне» і адвокат по арбітражним справах допоможуть вирішити Ваше питання.