Повернення боргів без розписки

Повернення боргів без розписки в Києві та Київській області зробить швидко і колекторське агенство «Аль-Капоне»

Повернення боргу без розписки має проблему — відсутність доказів передачі грошей боржнику. Є три варіанти виправлення ситуації:

Якщо боржник написав розписку і не збирається робити повернення боргу по розписці — потрібно збирати покази свідків, збирати докази передачі грошей боржнику без розписки для підтвердження факту передачі грошей боржнику. Якщо навіть кримінальну справу закриють, залишаться докази, які можна використовувати в суді і докази що гроші давалися, є свідчення з поліції. Це нормальний підхід, інакше ні як.

Перший — попросити написати розписку під будь-яким приводом — це найвигідніший і швидкий спосіб повернути гроші.

Другий — порушення кримінальної справи за фактом шахрайства.

Третій — подати позов до суду про стягнення боргу без розписки, грунтуючись також на свідченнях свідків, банківських квитанціях, листуванні і т.д. на судових засіданнях потрібно наполегливо і рішуче доводити факт передачі грошей без розписки. Тут все залежить від Вас і боржника. Якщо боржник піде в повну відмову, а свідків у Вас немає — це погано. Боржник може не з’явиться до суду, соромлячись Вас, тоді вам простіше і шанси у Вас є. Якщо Вам потрібна допомога в поверненні боргу без розписки, звертайтеся адвокатські послуги в Києві будуть надані на високому рівні.

Зателефонуйте нам і наша колекторська компанія «Аль-Капоне» Київ проконсультує Вас з питань стягнення боргу без розписки або напишіть і отримаєте кваліфіковану відповідь від кращих юристів і адвокатів Києва, а деталі при зустрічі у нас в офісі.

Повернемо самий безнадійний борг виключно законним способом — повернення грошей або в’язниця в найближчі роки, зіпсована репутація на все життя.

Вам допоможуть юристи і адвокати, послуги колекторів в Києві та Київській області, які не вдавайтеся до криміналу. Наша порада — не намагайтеся «вибити борг» або «вибити гроші» самостійно або не по закону будете мати проблему замість грошей. Довірте «вибивання боргів» або «вибивання грошей» професіоналам, колекторська фірма в Києві та Київській області зробить це краще за Вас і ефективніше, оскільки займається цим щодня, так що краще — телефонуйте, пишіть, заходьте -Господи і удача до Вас прийде дуже швидко .