Арешт майна боржника

Арешт майна боржника в Києві з метою забезпечення позову і повернення боргу простіше щоб було, що забрати у боржника після рішення суду або відкриття кримінальної справи. Якщо це не зробити боржник «скине» активи, майно з себе і тоді повернення боргу може утруднити чи затягнуться.

Позов до суду на боржника в Києві та Київській області повинен супроводжуватися арештом майна-його рухомого (авто — мото) і нерухомого (квартира, будинок, земля) майна, арештом корпоративних прав юридичної особи, де можливо боржник засновник або співзасновник має відсоток, частку в бізнесі. Якщо цього не зробити, потім може ускладнити повернення боргу або значно затягнуться, оскільки віддавати борг шахраям і аферистам не хочеться, ось і «скидають» вони все або переоформлюють на родичів або підставних людей, вносять майно в статутний капітал юридичних осіб, розраховуючи що все заховано . Але вони помиляються — ми все знайдемо і арешт майна боржника, арешт корпоративних прав юридичної особи в Києві забезпечить швидкий і гарантований повернення боргу в Києві.

Пишіть, телефонуйте, заходьте і наш адвокат по поверненню боргів в Києві та Київській області зробить все швидко і професійно, будете зволікати — не буде що забирати і що продавати. Вибір за Вами, панове!