Як змусити поліцію шукати аферистів, жуліків, шахраїв

Найкращий спосіб змусити поліцію шукати аферистів, жуліків, шахраїв — відкрити кримінальне провадження по самих же поліцейських, слідчих які не виконують свої службові обов’язки і тоді все буде робить дуе швидко.
Багатьом з нас доводилося стикатися з аферистами і шахраями. На жаль, дуже часто багато, піддавшись спокусі, віддають свої гроші чи не першим зустрічним, після чого шахраї зникають в невідомому напрямку.

Постраждавши від їх рук, багато хто йде до найближчого відділення поліції, щоб заявити про те, що сталося випадку. Однак правоохоронці не завжди вживають заходів з пошуку аферистів і шахраїв. Для того щоб змусити поліцію шукати аферистів, кидав, шахраїв в Києві або будь-якому іншому місті, потрібно, в першу чергу, правильно написати заяву на своїх кривдників. У цьому випадку, необхідна кваліфікована допомога юристів по поверненню боргів, які володіють навичками складання подібних заяв.

Однак в поліції подібні заяви реєструються неохоче, тому що такі злочини, як правило, ними не розкриваються, а, значить, псують показники. Іноді такі заяви залишаються без розгляду через те, що співробітники правоохоронних органів співпрацюють зі злочинцями. У такі ситуаціях можна посилатися на діючі закони, які зобов’язують реєструвати заяви в книзі обліку і присвоювати їм унікальний номер. Причому, зробити це можна в будь-якому відділенні міліції. У разі, якщо заяву все ж не приймають, слід звернутися за допомогою до колекторської компанії «Аль-Капоне», фахівці якої пояснять, куди слід звернутися, щоб в міліції заяву було прийнято, а злочин розслідувалася. Останнім часом активну злочинну діяльність ведуть кіберзлочинці, які можуть заволодіти чужими грошима у віртуальній реальності, використовуючи інформаційні технології. Такими справами займаються в спеціальному відділі «К», який спеціалізується на таких випадках.

Куди звертатися і як складати свою заяву пояснять в колекторської компанії «Аль-Капоне».