Стягнення боргів фізичних осіб в Києві

Стягнення боргів фізичних осіб в Києві зробить коллекторська компанія «Аль-Капоне» — раз і назавжди.
Повернути борг з фізичної особи іноді буває непросто. Особливо складно це відбувається, якщо боржник відмовляється повернути суму без пояснення причин і вказівки термінів. Тому стягнення боргів з фізичних осіб в Києві та Київській області, як і в інших регіонах, довіряють агентствам, що спеціалізуються на цій справі. Колекторське агентство «Аль-Капоне» досягло успіху в питаннях стягнення боргів різних рівнів складності. Про це говорить велика практика і кількість позитивно для клієнтів завершених фінансових суперечок.

При наявності розписки особи, яка зайняла кошти, процес стягнення боргу буде швидким. Але, як правило, такого документа на руках у потерпілої особи не виявляється, тому повернути борг буває важко. Адже, довести факт передачі грошей боржнику буває дуже непросто. Для цього необхідні спеціальні навички і знання в області юриспруденції, економіки та інших галузях.

Процес повернення заборгованості поділяється на кілька етапів:
• На досудовому розгляді збирається інформація про заборгованість особи і <матеріальне становище боржника, наявність у нього майна. Тут колектори ведуть переговори з боржником про оплату боргу без судового розгляду.
Судовий розгляд — це коли потерпіла сторона подає позов до суду. У цьому випадку з боржника борг стягується в судовому порядку. Однак, цей спосіб досить витратний в часі і грошах. Тому багато хто намагається вирішити це питання ще на першій стадії.

В агентстві «Аль-Капоне» працюють фахівці, що мають великий досвід роботи з подібними справами, тому повернути гроші швидко і в повному обсязі для них не представляє великої складності. Фахівці цього агентства вирішують питання з поверненням грошей в рамках закону і незалежно від розмірів боргу.