Розшук майна боржника в Києві

Розшук майна боржникiв в Києві професійно швидко зробить колекторська компанія «Аль-Капоне».

Боржник встиг все скинути з себе, переоформити, продати, подарувати або заховати? Це не проблема. Головне щоб у бoржникa було мaйнo, а як йoгo розшукати, знайти і заарештувати — це справа техніки, Господа!

Головне щоб майно було у боржника, а на кого оформлено, це вже не важливо. Думаєте маячня? Анітрохи.

Якщо боржник шахрайським шляхом заволодів Вашими грошима або майном, за гроші щось купив і оформив на довірену особу або продав майно щоб не повертати борг, це майно ставати речовим доказом у кримінальній справі, на нього буде накладено арешт, а той на кого це майно оформлено ставати співучасником злочину і що б не відповідати за Вашого боржника, здасть всю схему махінацій з майном і розкриє задум Вашого боржника і встане на Вашу сторону, що б за компанію не сісти за доброту свою.

Ідея зрозуміла? Головне що б у боржника щось було, далі справа техніки, адвокат по поверненню боргів знає свою справу і зробить все по вищому розряду, оскільки наша колекторська компанія отримує гонорар за результатом, тому все буде зроблено як для себе. Більш детально при особистій бесіді, тому пишіть і телефонуйте нам!