Робота з судовими приставами щодо повернення боргу

Робота з судовим приставом щодо повернення боргу в Києві або іншому місті — одна з обов’язкових умов для успішного вирішення проблеми. Як відомо, служба судових приставів займається виконавчим провадженням. Однак виконання судoвих рішень відбувається в складних умовах, тому що пристави займаються одночасно величезною кількістю справ, тому розраховувати на швидке виконання судового рішення про виплату боргу не доводится.

У зв’язку з цим найбільш оптимальним варіантом буде довірити ведення справи співробітникам колекторської компанії «Аль-Капоне», які будуть взаємодіяти не тільки з приставами, а й дізнавачами, оперативники, які ведуть одна справа на різних етапах.

Налагодження довірчих відносин з приставами дасть надію на швидке і результативне завершення справи. Всіляка допомога приставам при здійсненні ними виконавчого впровадження у справі буде оцінена і винагороджена. Ця допомога може полягати в доставці запитів в різні структури, надання автомобіля для пошуку боржника та інше.

Займаючись виконавчим провадженням у одній справі, судовий пристав розшукує майно, направляє запити до банківських та реєстраційні служби, обмежує боржника при необхідності виїзд закордон, відвідує боржника за місцем проживання, заарештовує рахунок боржника, попереджає його про кримінальну відповідальність, а також пропонує укласти мирову угоду з стягувачем, порушує кримінальну справу. Якщо всі ці заходи не приносять результату, він припиняє виконавче впровадження у зв’язку з неможливістю розшуку боржника.

Чтобы не допустить этого, специалисты компании «Аль-Капоне» берут на себя часть обязанностей судебного пристава. Такое взаимовыгодное сотрудничество одинаково необходимо обоим сторонам.