Повернення боргу через суд в Києві

Повернення боргу через суд в Києві зробить колекторська компанія Аль-Капоне швидко, надійно і не дорого.

Стягнення боргів через суд — серйозна і дуже відповідальна процедура, до якої найкраще залучити юриста має досвід роботи з аналогічними справами. Стягнення боргів через суд включає в себе комплекс робіт, спрямованих на проведені ретельного аналізу заборгованості, розшук приховуваного майна боржником, оцінка перспективи справи, а також фактичне стягнення боргу.

Оскільки історія виникнення боргу, так само як і поведінка боржника в кожному окремому випадку абсолютно різні, Ви повинні пам’ятати, що своєчасна допомога юриста по поверненню боргів дає більше шансів на позитивний результат справи, а також можливість стягнути борг через суд в повному обсязі. Якщо цим буде займатися наш юрист по поверненню боргів, Вам допоможуть не тільки грамотно скласти позовну заяву про стягнення боргу, а й зібрати всю потрібну інформацію і документи у справі і боржнику, а також відстоять оптимально правильну позицію в суді.

Стягнення боргу найчастіше займає досить тривалий час, тому відразу після того як Ви подасте позовну заяву, потрібно ще й забезпечити позов, тобто накласти арешт на майно боржника або його банківські рахунки, якщо такі є. Також, не завадять і інші законні засоби, наприклад залучення боржника до кримінальної відповідальності за фактом шахрайства або перешкоджання його можливості виїзду за межі країни.

Стягнення боргу через суд поділяється на 3 етапи.

На першому етапі наш юрист з повернення боргів вивчить історію Вашого боргового конфлікту, а також всі наявні документи з зобов’язання, збере всю необхідну для судового процесу інформацію по боржнику, щодо його працевлаштуванню, наявності нерухомості, банківських рахунків або іншого майна, за рахунок якого можна погасити борг.

На другому етапі наше колекторське агентство допоможе Вам скласти позов про стягнення боргу, а також надасть послуги юриста для супроводу судового процесу.

На третьому, і заключному етапі ми проконтролюємо виконання рішення суду. Адже виграний суд — це тільки половина справи. Після нього необхідно ще й фактично стягнути борг, або в добровільному порядку, або за допомогою виконавчих служб. Наші фахівці допоможуть Вам підготувати всі потрібні для виконавчого провадження документи, а також будуть супроводжувати процедуру стягнення боргу. А в разі необхідності, допоможемо оскаржити бездіяльність або неправомірні дії виконавчої служби.

І головне, пам’ятайте, тільки професійний підхід до вирішення Вашої проблеми, допоможе Вам відстояти свої інтереси, і отримати свій борг назад. Тому не втрачайте часу дарма, якщо у Вас виникла необхідність повернути заборгованість, телефонуйте або пишіть нам, і ми допоможемо вирішити Вашу проблему.