Оскарження дій чи бездіяльності поліції в Києві

Оскарження дій чи бездіяльності поліції в Києві строго і безкомпромісно відповідно до Законів України — шлях до вирішення свого питання з повернення боргу через кримінальне переслідування боржника.

На жаль, скарги на дії співробітників поліції не є рідкістю. Викрити їх можна в корупції, зволіканні з розслідуванням, бездіяльності при проведенні пошукових робіт та ін. Але для таких звинувачень повинне бути достатньої підстав. У ситуації, коли поліцейський не займається пошуком боржника, можна запідозрити його в пособництві злочинцям. Для того, щоб оскаржити дії працівника поліції, необхідно бути як мінімум юридично підкованим, щоб знати всі нюанси при складанні заяви. До того ж нескінченні походи по різних інстанціях можуть зайняти багато часу.

У таких ситуаціях часто вдаються до допомоги фахівців колекторської компанії «Аль-Капоне», яка візьме на себе проведення всіх процедур, написання заяви, збору необхідного пакету документів, а також представлення інтересів клієнта в суді.

Для того, щоб оскаржити дії працівників поліції досить направити скаргу до вищої інстанції або в регіональне Управління МВС. Крім цього скарга може бути спрямована до суду за місцем роботи співробітника, за місцем розгляду правопорушення або місцем проживання. З моменту порушення прав, свобод і законних інтересів має пройти не більше трьох місяців. Тоді скарга буде прийнята і розглянута.

Якщо працівник поліції «йде по беззаконню» найвірніший шлях — відкриття кримінального провадження по співробітнику поліції, тоді його відсторонять від ведення справи і буде інший слідчий, який буде «в курсі» на відміну від його колеги і тоді ставлення до своїх обов’язків буде зовсім інше.

Юристам колекторської компанії «Аль-Капоне» потрібно буде назвати найменування суду, дані про себе, коротко викласти причину свого звернення, заявити про необхідність визнання дій працівників поліції протизаконними, накладення стягнення на винну особу або виплати моральної компенсації.