Відкриття кримінального провадження за фактом шахрайства

Відкриття кримінального провадження за фактом шахрайства і тоді повернення боргу буде швидким, повірте нам, все перевірено роками.

Взяли гроші або товар, і ні грошей ні товару, це не добре, злодій повинен сидіти у в’язниці. Єдино правильний і швидкий спосіб повернути гроші у шахраїв — це порушення кримінальної справи за фактом шахрайства в Києві. Ніщо так не стимулює до повернення боргу, як тюремні нари і «баланда», відсутність свободи і інших принад життя. Якщо людина не любить чужі гроші більше життя або більше свободи, боржник поверне борг в обмін на свободу, закриття кримінальної справи і відсутність судимості.

Думаєте є проблема або як порушити кримінальну справу по шахрайству? Це не проблема, наш адвокат у кримінальних справах і адвокат по поверненню боргів знають свою роботу. Якщо немає повернення боргу, а боржник відчуває себе комфортно, їздить на автомобілі дружини або тещі, живе в квартирі і т.д. — Склад злочину на обличчя і довести це може легко наш адвокат, чим він і займається постійно. Якщо поліція не буде працювати з боржником, інші органи будуть працювати з поліцією, все просто і по закону. Сприяти, щоб не бути звільненим за погану роботу або сприяння і приховування злочинів, сам швидко розкриє кримінальну справу по шахрайству і передасть його в суд, якщо боржник звичайно не побоїться і не поверне борг. Виправдувальних вироків практично немає по боржниках-шахрая, це знає і Ваш боржник, тому поверне борг в обмін на свободу.

Більш детально при особистому спілкуванні з нашими юристами під час зустрічі. Телефонуйте і пишіть нам про вашу проблему.