Повернення депозиту з банку бiльше 200000 тисяч

Аль-Капоне вирішує повернення депозитів понад 200 тисяч в своєму стилі, в своїй тактиці підходу до нe платіжним банкам пo депозитних вкладах.

Так, це правда 23 листопада 2016 року спливає строк позовної давності по порушених правах вкладників банку «Михайлівський» і після цієї дати буде неможливо оскаржити дії тимчасової адміністрації і Фонду Гарантування вкладів фізичних осіб до адміністративного суду, так як сплине строк позовної давності — 6 місяців, по КАСу строк позовної давності 6 місяців!!! Тому «лохотрон» тимчасової адміністрації що на 6 місяців призупинено виплати, призначено перевірки — все для того, щоб Ви чекали і пропустили строк позовної давності. Не вірете — можете перевірити, але тоді буде пізно.

Чи не повернути вклад, не повернути депозит — це не по закону і навіть «не за поняттями». Держава гарантує 200 тисяч, а решту грошей то де? Виходить можна вкрасти вклади вкладників банків і не відповідати? Думаю, що для Вас не секрет, що в Україні це можливо і той, хто краде мільярди відповідати згідно із законом не буде, а вкрав банку ікри дешевої в супермаркеті — сяде на кілька років і це Ви знаєте.

Повернемося до Ваших вкладах, перевищують Гарантовані виплати.

А гроші то з банку де? Раз два і за пів року ні грошей, ні банку і крайніх немає? Крайні є, їх потрібно тільки не лінується «взяти за попу» за законом, зрозуміти. Думаю в наших сусiдiв, республіці Білорусь «Бацька» за добу б гроші банкірів знайшов, а у нас, не тут то було. Вся система побудована проти вкладників банків.

Перебороти систему важко, але можна, немає такої системи, щоб її неможливо було обійти, не створили ще такої системи, щоб її не оминути.

Шукати крайніх треба тих, хто був ближче до грошей Вашим. Хто вони — самі знаєте — засновники банку, керівники банку, глава правління банку, куратори національного банку-банкрута, всі вони доклали свої знання і вміння, щоб вклади з банку депозитні вивести побістрячку, поки в країні безвладдя і криють всіх їх такі ж злодюжки, але по великому працюють. Не так? Кого з керівників банку посадили за останній рік? Банк не має, вкладів немає, грошей в банку немає і винних теж немає? Вони є, просто їх ніхто не шукав! Всі вкладники пасивно налаштовані, змирилися, що повернути депозит, повернути вклад, повернути гроші з банку не можливо або важко ось і ніхто всерйоз не займається.

А можливість повернути депозит все ж є! Головне щоб бажання було і не помилитися у виборі адвоката, адвокат знає свою справу досконально, зможе вирішити проблему з вже не банком, там « нічого ловити», «все вкрали до Вас», а з шахраями, які керували банком останніх два роки і гроші Ваші скинули на ліво. Ваші гроші, Вам займатися, а допоможе в цьому адвокат по поверненню депозитів, адвокат по поверненню боргів або кримінальний адвокат.

Як ми допомагаємо вирішити подібні питання вкладникам проблемних банків — просто, дешево, сердито.

Завалившихся банков много: ТОВ «Український промисловий банк», ВАТ «Селянський комерційний банк «Дністер», БГ БАНК, АТ «РОДОВІД БАНК», АТ «Наш Банк», АКБ «Росток Банк», Брокбизнесбанк, ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА», банк Михайлівський, Банк Национальный кредит, ВАБ Банк, ВАТ «Європейський банк розвитку та заощаджень», АКБ «Трансбанк», АКБ «ОЛБанк», ПАТ «Банк «Столиця», АКБ «Прем’єрбанк», АКБ «Європейський», Велес, ТОВ «Діалогбанк», БГ Банк, ПАТ «КБ «Володимирський», Автокразбанк, ТОВ КБ «АРМА», ПРАЙМ-БАНК, КАБ «Слов’янський», АТ Банк «БІГ Енергія», Фідобанк. ПІВДЕНКОМБАНК, АТ «Фортуна-банк»,Авант-Банк, ПАТ «Інноваційно-промисловий банк», АБ «Банк регіонального розвитку», ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК», ПАТ АБ «Синтез», АТ «НК БАНК», ТОВ «Київський унiверсальний банк», ПАТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ БАНК», БРОКБІЗНЕСБАНК, Банк Форум, КБ «Українська фінансова група», ПАТ «БАНК «ЮНІСОН», Банк Софиевский, ВАТ «АКБ «Національний стандарт», ВАТ АКБ «Гарант», ВАТ «КБ Причорномор’я», ПАТ «КБ «СОЦКОМ БАНК», Інтербанк, ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ГАЗОВИЙ БАНК, Актабанк, Банк Золотые ворота, ВАТ АКБ «Одеса-Банк», АКБ «Східно-Європейський банк», АБ «АЛЛОНЖ», Актив-банк, БАНК ФОРУМ, Хрещатик, Банк Киев, ЕКСПОБАНК, ПАТ «АКБ «БАЗИС», Восточно-промышленный банк, ВАТ КБ «Іпобанк», Старокиївський БАНК, АК АПБ «Україна», АКБ «Iнтерконтинентбанк», Аксиома Банк,.

Ваше бажання допомогти самому собі — це перша умова, якщо воно є — друга умова — не боятися, якщо не боїтеся судиться, садити шахраїв, тоді третя умова йти до кінця.

Шахраєві-банкіру теж є що втрачати — це гроші при чому чужі і свободу, до чого свою. Що обирає шахрай? Правильно — свободу. Адвокат зробить так, щоб «дозрів клієнт», тобто банкiр зрозумів, що краще віддати трохи і залишитися на волі, ніж паритися кілька років і не на пляжі зрозуміти. І повернуть гроші тільки ті вкладники, які ???

Правильно … заженуть шахраїв банкірів в кут. А загнати його можна дуже просто — відкриття кримінального провадження по керівниках, засновників банку, діячів національного банку, які замість того, щоб контролювати — робили інший контроль — на свою кишеню.

Одразу попереджаємо, процес будуть гальмувати, по дорозі до істини доведеться відкривати кримінальні провадження у працівникам поліції та прокуратури за бездіяльність і це дуже їх дисциплінує, тому далі вони будуть робити все як треба Вам, щоб не загриміти … і не вилетіти … своя ж сорочка ближче до тіла, всім відомо.

Натяк зрозумілий? Тоді в бій за свої ж гроші, це все реально, просто іншого шляху пoвернути вклaд, повернути депозит із проблемного банку — поки єдиний, якщo щo деталі при зустрічі, забігайте, я тут …

Судова практика повернення депозиту бiльше нiж 200000 тис грн.